Evesa-talot – yksilölliset valmistalot luotettavasti ja ammattitaidolla

Evesa-talot tekee sinulle unelmiesi kodin kaikkien yksilöllisten toiveidesi mukaisesti. Luotettava avaimet käteen -toimituksemme takaa sen, että valmistalo on aidosti muuttovalmis etukäteen sovittuna ajankohtana. Voit osallistua talon suunnitteluun juuri sen verran kuin itse haluat, mutta mitään muuta sinun ei tarvitse talon rakentamisen eteen tehdä. Avaimet käteen -palvelumme takaa sen, että esimerkiksi tavaran vastaanotto ja sisäänkanto sekä siivous ja maatyöt hoidetaan meidän taholtamme.

Evesa-talot tehdään aina vain parhaista materiaaleista, jotka kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.Valmistalojen pohjaratkaisut tehdään yksilöllisellä arkkitehtisuunnittelulla vastaamaan jokaisen perheen henkilökohtaisia toiveita ja olosuhteita. Tilaratkaisut suunnitellaan takaamaan sujuva arki ja jokaiselle neliö pääsee tehokäyttöön.

Miksi valita Evesa-talot

Kiinteä hinta: Saat tietää talonrakentamisen kiinteän hinnan sekä talon valmistumispäivämäärän heti kun sopimus projektista on tehty. Pääset varautumaan kustannuksiin hyvissä ajoin ja saat varauduttua muuttoon ilman stressiä.

Yksilölliset ratkaisut: Evesa-talot suunnitellaan jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meillä ei ole talomallistoa, sillä uskomme, että jokainen perhe tietää itse parhaiten, millainen omakotitalo sopii heille parhaiten. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään teille parhaiten toimivat ratkaisut.

Takuu: Evesa-taloilla on 1 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden runkotakuu.

Mitä Evesa-valmistaloprojekti sisältää

  • täysin muuttovalmiin valmistalon
  • taloteknisesti kehittyneet ratkaisut
  • turvalliset ja kestävät rakennusmateriaalit
  • asema- ja perustussuunnitelmat
  • maatyöt
  • sälekaihtimet, takan, valaistuksen, antennin ym.
  • Edullisen ja ympäristöystävällisen maalämmön

Tutustu Evesan valmistaloihin